LA PELL DE BRAU

Taller personal de J. Soler i Àlvarez

12 de maig de 2008
1 comentari

LA SOLUCIÓ….. LAPORTA DIMISSIÓ

Avui ha estat l’adéu de Rijkaard del Camp Nou.

Ha estat un adéu trist, amanit amb una nova derrota d’aquesta colla de mercenaris que ni tan sols en el dia de la despedida del coach li han permès un clima i un estat d’ànim suficient per aplaudir-lo i abrigar a un Frank que en més d’una ocasió s’haurà sentit sol assegut a la zona de banqueta.

Però l’arrel del problema no és l’entrenador, sinó el d’una Junta que segueix a un president que a dia d’avui ja ha fet bo al president Núñez i, com es despistin, demà hauran fet bo a Gaspar.

I d’un Txiki, que en dos anys ja ha destruït la columna vertebral d’aquell Barça, obra d’en Sandro Rossell, que va guanyar dos títols de Lliga i la segona Champions del club.

El millor que podria passar la setmana que ve seria que en roda de premsa en Laporta agafés la porta i marxés.

Des d’aquestes línies m’agradaria despedir-me de Frank Rijkaard, el segon millor entrenador de la història del FC Barcelona darrera de Johan Cruyff, i millor persona. Durant aquests  anys ha demostrat ser un senyor fins a dia d’avui. Com a entrenador, ha comès alguns errors d’estratègia, però en tot moment ha demostrat un lleialtat a un grup que partit darrrera partit li ha anat fent el llit.

Espero que allà on vagis puguis treballar amb la traquilitat i respecte que et mereixes.

Bona sort Frank!

  1. Aquesta directiva no és més dolenta que la de Joan Gaspar -per no vendre Rivaldo quan tocava per enfortir més l’equip- o Nuñez -per no deixar fer a Johan Cruyff.

    El problema d’aquets dos anys ha estat la manca de disciplina dels més veterans de l’equip on els anys no passen pesen.

    El Barça està preparat per mantindre un nivell alt de concentració quan li toca atacar.

    Però quan li toca defendre un resultat sovint esdevé un equip fluix de mig cap per amunt on manca mentalització, preparació i concentració per defendre o ampliar el resultat davant l’impetu dels equips rivals que lluiten molt motivats fins el darrer minut de partit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!