LA PELL DE BRAU

Taller personal de J. Soler i Àlvarez

17 de juny de 2007
1 comentari

LEWIS HAMILTON ES POSTULA

Lewis Hamilton, a qui creien un "mindundi" al servei d’Alonso, s’imposa en territori Ferrari i dóna un cop d’efecte al Mundial de la F1 guanyant per segona vegada consecutiva al continent americà (Canadà i EE.UU) i pujant per setena vegada al podi. Set de set a favor del britànic que s’està convertint en el malson del nen mimat d’Astúries.

La setmana passada ja ho deia en un altre post que l’"escudeto" s’hauria de plantejar seriosament el fitxatge del britànic i no pas, com diuen certs medis escrits italians, pensar en el fitxatge de l’asturià. 

A part d’això, avuí el més interessant de la carrera ha estat el duel entre Hamilton i Alonso i entre Massa i Kimi quedant clara una lluita fraticida entre companys d’equip on Hamilton i Massa s’han convertit en objectius a batre ja que les estrelles a priori s’han convertit en les comparses del Mundial.

Encara queden molts GP’s i molts punts en joc, però Hamilton ja li’n treu 10 al seu company d’equip, 18 a Massa i 26 al trenca motors, i no només això, Ferrari segueix perdent terreny a la lluita pel Mundial de Constructors.

Propera cita, diumenge 01 de juliol a França.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!