LA PELL DE BRAU

Taller personal de J. Soler i Àlvarez

11 de juny de 2007
2 comentaris

CATALUNYA 5 – ESPAÑA 3

Per primer cop Catalunya i Espanya s’han enfrontat en un partit oficial, concretament a la Copa del Món que es disputa a Yakutsk, a la Sibèria Oriental (Rússia). És la primera edició d’aquest torneig, que organitza la Associació Mundial de Futbol Sala (AMFS), organisme que reconeix Catalunya com a membre permanent de ple dret, i ha estat durant el partit inaugural del torneig, després de la cerimònia inaugural al Pavelló dels 50 Anys de la Victòria, on s’ha pogut veure Catalunya i Espanya desfilant juntes. Cada una han portat les seves respectives banderes i han escoltat els seus himnes. Aquí s’ha produït un fet anecdòtic: l’organització ha fet sonar Els Segadors i posteriorment l’himne d’Anglaterra, el God Save the Queen, enlloc de l’espanyol. Per això, els jugadors espanyols no han volgut començar a jugar fins que no ha sonat el seu himne.

El partit s’ha complicat per la nostra selecció que ha hagut de remuntar un marcador advers, arribant al descans amb empat a zero, però al segon temps, la selecció espanyola s’ha avançat 1 a 3. Catalunya, però, ha tingut un Xavi Sánchez que ha estat decisiu al marcar els cinc gols de la selecció Catalana

Catalunya està enquadrada al grup D d’aquesta Copa del Món, amb Espanya i l’Argentina. El primer classificat de cadascun dels quatre grups, disputarà les semifinals el pròxim dia 17 de juny.

Podem dir que els jugadors espanyols han pogut sentir en pròpia pell què significa el "bon cop de falç".

Visca Catalunya!!!!

Lliure.

  1. Pobres espanyols, que els hi posen l’himne republicà en comptes del franquista, o el God Save The Queen que espero que no fós amb els Sex Pistols…
    A veure si a la propera no cal anar a la sibèria oriental per fer un simple partit Catalunya-Espanya, segur que no ha passat res i s’ha jugat amb esportivitat.
    Més que res perquè d’això ningú se n’adona…però felicitats per la victòria als compatriotes de la FCFS!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!