LA PELL DE BRAU

Taller personal de J. Soler i Àlvarez

27 de maig de 2007
4 comentaris

BARÇA 1 vs ESPANYA RÀNCIA 0

Qui dubta que des del comitè arbitral espanyol no s’ha orquestrat tota una simfonia perquè el Barça no sigui campió?

Cert és que la trepa de jugadors que tenim al planter del primer equip, mereixen tots un semàfor vermell d’aquells que tan els hi agrada posar a La Vanguardia (diari amb opinió…. la seva és clar), però el que s’ha viscut avuí al Camp Nou és d’escàndol.

El Getafe, amb Bern "mercenari" Schuster al capdavant de l’equip, han aterrat al Camp Nou amb una clara estratègia: jugar dur. I els hi ha donat resultat, perquè l’incomensurable, l’estrella de les estrelles, el tot poderós i salvador Ronaldinho (jajaja…) ha caigut al parany imposat per Berenguer i s’hi ha tornat després de rebre dues "òsties ben donades", i perdoneu l’expressió, però és que el futbol desperta en mi les més baixes passions i sobretot en dia de reflexió en què no es pot parlar de política i cal parlar de l’aspìrina de les masses, el futbol.

Bé, tornant al tema, el senyor Ronaldinho ha decidit autoexpulsar-se després de rebre dues llets (sense sanció per part del director de l’intent de robatori al més pur estil Brito Arceo) del jugador del Getafe, al tornar-s’hi amb una patada ben a prop de l’angonal.

I després, a patir contra un míser Getafe…

Res, tornem a ser líders provisionals però aposteu totes i tots pel Sevilla FC, que el Mag Fèlix i el seu pèndol ha pronosticat que serà el nou campió de la LFP.

Aquest cop crec que ha errat!

  1. Home això passa per voler jugar a una lliga espanyola amb àrbitres espanyols. Què espereu? Foteu el camp de la lliga aquesta i a competir en competicions internacionals per demostrar que tenim el que cal. O aviat potser sí que serà un repte inabastable guanyar…qualsevol equipet d’aquí! O pitjor encara, que sigui la única cosa que ens deixin guanyar…i tots contents.

  2. En primer lloc no som ni líders provisionals per mèrits propis. En segon lloc el Getafe és l’exemple de la "pluja fina" española administrada per un home de tarannà com ZP, perdò volia dir Perez Burrull…

  3. No som ni líders provisionals, i aquesta és la questió que a que vé ara aquest esperit de lluita,aquests emprenyar-s´hi i tornar-s´hi ,fer-li sis gols al pobre "Atletico",quan el diumenge abans amb el Betis  s´hi vàren  adormir i arrepenjar de mala manera.

    El Ronaldinho es va fer expulsar per exculpar-se del que pugui passar a aquesta lliga,es a dir exculpar-se de perdre-la, sabent que el Madrid havia tornat a guanyar les possibilitats son molt poques i ara mateix,avui,el Madrid es campió,així d´aquesta manera amb aquesta auto-expulsió s´exculpava del que pogues passar ahir i a la pròxima jornada i quan ell torni serà ja savent si s´ha perdut o s´ha guanyat la lliga ,però en Ronaldinho no hi serà!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!