LA PELL DE BRAU

Taller personal de J. Soler i Àlvarez

18 de maig de 2007
0 comentaris

IL.LEGALITZACIÓ JA!!!

Pedro Cuevas, el jove que va ser condemnat a 14 anys de presó per l’assassinat de Guillem Agulló l’any 1993 a Montanejos, participarà a les properes eleccions municipals al municipi de Chiva (València). Cuevas serà el número 6 de la candidatura d’extrema dreta Alianza Nacional (AN).

Els problemes d’Alianza Nacional amb la justícia vénen de llarg, i els seus principals dirigents a Espanya estan empresonats a l’actualitat, acusats de possessió d’armes i materials explosius amb els que, segons les forces de seguretat de l’Estat espanyol, volien atemptar contra familiars de presos d’ETA.

A més a més, la Seu del partit d’extrema dreta a València va ser un dels locals registrats durant l’operació Panzer, al setembre del 2005, que va suposar la desarticulació del grup neonazi Frente Anti Sistema i la detenció de 22 persones per associació il·lícita, tenència, tràfic i dipòsit d’armes, robatoris i delictes contra la salut pública.

Un clar exemple de la doble vara amb que la justícia espanyola medeix i persegueix a membres d’una ideologia política que suposadament manté vincles amb el terrorisme i en canvi no persegueix terroristes i assassins declarats quan es presenten, propers, segurament, a la pròpia mentalitat de molts jutges polititzats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!