LA PELL DE BRAU

Taller personal de J. Soler i Àlvarez

15 d'abril de 2007
2 comentaris

XARXA REPUBLICANA de DIFUSIÓ (CONNECTORS)

http://www.youtube.com/watch?v=3T8u_uvIUk4

Ja s’acosten les eleccions municipals a la ciutat de Barcelona i crec sincerament que en Jordi Portabella és un dels millors candidats a la nostra ciutat, no només per la solidesa de la seva gestió, sinó per l’experiència acumulada aquestes darreres dues legislatures bregant amb els socialistes i els "anti-sistema amb cotxe oficial", creant-se un espai real al govern de la nostra ciutat. A més a més, la resta de candidats, si bé ha quedat desfasat per edat (CiU), o bé segueix amb un discurs populista i demagògic (PP), o bé ha demostrat la seva pobra gestió (ICV), o bé ha estat posat a dit per la pròpia maquinària del partit i sense ser suficientment conegut (PSC), crec que són raons que cal tenir en compte a l’hora d’escollir qui hauria de ser el nou alcalde a la ciutat de Barcelona.

Tot i així, no hem d’oblidar que Esquerra a les darreres eleccions nacionals va perdre 42.000 vots a la ciutat de Barcelona. Aquesta dada no és molt trempadora pels que creiem en el projecte de ciutat que defensa el candidat a l’alcaldia per ERC.
És per això que adjunto la direcció de YouYou Tube on l’equip de campanya d’en Jordi Portabella ha penjat una sèrie de missatges en format de vídeo on el candidat explica d’una manera sintètica i clara quins són els seus eixos programàtics, la gestió feta i les propostes concretes per la nostra ciutat, buscant en sí, la màxima proximitat amb el ciutadà. Aquest n’és el primer d’una sèrie de missives.
També crec que una bona manera de col.laborar directament amb el missatge del candidat és fer-ne difusió reenviant aquest "link" a totes i tots els nostres amics i amigues perquè a la vegada ho reenviïn a altres amigues i amics per correu electrònic i crear així una gran xarxa de difusió del missatge del candidat Republicà.
Salut i Gràcies

  1. En els aspectes que jo tractor- gastronomia i cuina. la seva posició ha estat nefasta i prepotent, negant-se a rebre col.laboracions i fin i tot a parlar del tema (Any de la Gastronomia, etc.). Amb personatges així, els que som independientistes, ens quedem sense partit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!