LA PELL DE BRAU

Taller personal de J. Soler i Àlvarez

8 d'abril de 2007
3 comentaris

“NIGHTMARE TEAM”

Amb una pèssima actitud, el Barça a perdut a la Romareda per 0 – 1 contra un Saragossa que no ha fet res més de l’altre món que guanyar el partit.

I Eto’o lesionat????

Au va!!!!

El Barça avui tenia una gran oportunitat per deixar molt ben encaminada la lliga guanyant al Saragossa i sumar els 3 puntets que, de perdre Sevilla, València i Madrid aquest cap de setmana, quasi sentenciaven la Lliga.

I perquè sentenciàvem’… doncs perquè Sevilla, Madrid i València encara han de jugar entre ells i al Barça "només" li queda un calendari força assequible…..

Però vist el que s’ha vist avui a la Romareda, qui afirma avui per avui que serem campions de la Lliga? I ja no dic de la Copa del Rei! Jo ja no ho tinc gaire clar i menys després de la pobre i vergonyant imatge que han donat aquesta colla de pòtols que sembla que se’ns mofin més que no pas defensin els colors i la nòmina que cobren. Potser el Mister hauria de donar un bon cop de puny sobre la taula i dir prou, com ho va fer ara fa més d’una dècada en Johan Cruyff a manca de 10 jornades per acabar el campionat i tan bon resultat va donar.

Però la gota que fa vessar el vas és que Samuel Eto’o no hagi estat convocat per jugar contra l’afició que ara fa un any va proferir insults racistes contra la seva persona i tant ressò mediàtic va tenir la seva reacció. Què curiosa i oportuna la seva lesió…. Espero que el comunicat que han fet a corre cuita els serveis mèdics del club s’ajusti a la realitat de la situació, que la confusió d’en Frank Rijkaard sobre la pubiàlgia de Juliano Belleti o Samuel Eto’o, quedi només en una confusió i que la contundent afirmació de Johan Neeskens a una pregunta sobre la lesió de Samuel no sigui fruit de l’afirmació: "Una bona defensa, un bon atac". No hem d’oblidar que en Johan era d’aquells que entrava amb les botes per davant, rotllo Migueli, però amb més estil. Tot plegat fa olor a SOCARRIM.

Sort que el València ha perdut a San Mamés. Però demà el Madrid, jugant pèssimament, guanyarà a un Osasuna desfondat pel seu compromís europeu, i el Sevilla, amb una mica de sort, només empatarà contra el Racing ja que sense Palop, Javi Navarro i Poulsen queda un partit força obert.

Res, qui no es consola és perquè no vol.

  1. Nois, el que us vaig dir ahir…… El Madrid ha guanyat i el Sevilla ha empatat. Qui va apostar a aquests resultats?????

    Jejejeje…..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!