Com estan les coses…

Sóc l’única que li fa una mica de por tot el que està passant? Cada vegada ens odien més, als catalans. L’altre dia em vaig assabentar del cas del taxi de Barcelona que va ser apedregat i perseguit per Saragossa. Els militars també hi diuen la seva, i ara resulta que el president del Tribunal Suprem creu que aprendre el català és un fet "folclòric"??

Senyors del PP, no se’ls està desmadrant una mica, tot això??



  1. Ara que ho dius, a mi també em fa una mica de por. L’augment de l’odi [directament proporcional a la ignorància] de la gent es present per tot arreu.

  2. ja firmaria que només fos cosa del PP; el PSOE i té molt a veure amb aquesta nova onada de catalanofòbia: en el millor dels casos per omissió i, en molts altres casos, per acció.

  3. Crec que no hem de tenir por. La democràcia té algunes eines que eviten alguns excessos. D’altres excessos com declaracions amb ànims de provocar o el tema del taxista l’única cosa que fan és que cada cop hi hagi més gent conscienciada en que la única solució a la qual ens aboquen és a proclamar la independència.

    PD: Ànims amb la cama. Un familiar proper va passar exactament pel mateix. Al principi sembla molt llarg, però de seguida passen els mesos i ara està perfectament.

  4. A la vista dels darrers temps, hi veig que cada volta hi ha més moniatos a Ejpaña. Jo, que visc a València, on hi ha un bon sac dels mateixos PP’s, n’observe amb preocupació que el fenòmen (que ens és alié i ens ve de ponent), s’estèn. Vitat sr. Mas? 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Català per dors | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent