L’aeroport de Sabadell/Sabadell’s airport

És una pena que s’hagi de limitar l’ús de l’aeroport per culpa de les pressions inmobiliàries. En primer lloc, de qui va ser l’idea de construir vivendes tant a prop d’un aeroport, encara que sigui un d’helicòpters i avions petits com el de Sabadell? Aquest aeroport és aquí des de fa més de 80 anys, senyors, i les persones que en els últims anys han comprat pisos al seu rodal ja coneixien la seva existència, i per tant haurien de saber a que atenir-se. De fet, és molt probable que deguin el fet d’haver-los pogut comprar, a la presència del mencionat aeroport, ja que d’altra manera els hauria sortit molt més car…I ara es queixen?? En fi, sembla que ara els ajuntaments i el govern han arribat a alguna mena d’acord, però aquest acord sembla que a la pràctica limitaria l’aeroport només als serveis d’emergències, i per tant el privaria de l’escola de vol, que és l’única de Catalunya. Una pena. I una pena evitable.

It’s a pity that they have to limit the usage of the airport due to real estate presures. In the first place, whose idea was it to build residencial areas so close to an airport, even if it is only for helicopters and small planes, as is the case for Sabadell’s airport? This airport has been here for more than 80 years, ladies and gentleman, and the people that, in the last few years, have bought flats in its whereabouts already knew of its existence, and so they should know what to expect. In fact, it’s quite possible that the reason why they were able to buy them in the first place was because they were so close to the airport, as otherwise they would have been much more expensive… And now they argue about it?? Well, it looks like now the town halls and the government have reached some sort of agreement but, in practise, it seems that this agreement would limit the airport to be used only by the emergency services, and so it would deprive it of the pilots school, which is the only one in Catalonia. A pity. And an avoidable pity.



  1. l’aeroport ja hi era. I hi ha de ser. Necessitem aquestes instal·lacions.
    És que no podem deixar ni unes quantes hectàrees sense construïr?!
    Què hipòcrites són els ajuntaments dels voltants, que paren la mà de les constructores per adjudicar permisos d’obres, i quan els seus votants es queixen, dónen la culpa a unes persones que no han incomplert cap llei. Lamentable.

  2. Si i no. És ben cert que l’aeroport ja hi era o, més ben dit, hi era abans que la majoria d’habitatges que es veuen afectats per la presència de l’aeroport. Però crec que això no pot ser la base argumental de la defensa del mateix. Cal acceptar que hi ha un problema i s’ha de solucionar i potser l’aeroport hi era abans però sembla més fàcil moure un aeroport petit que centenars i centenars de pisos.
    Per cert, sóc un sabadellenc que viu a un lloc que ja hi era abans que l’aeroport i… renoi com molesten quan venen els horteres a fer exhibicions. Si ja hi era abans, perquè haig d’aguantar avions a velocitats properes a la del sò fent el pallús per damunt de casa meva?

    Espero veure’ns sovint per aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Català i anglès / Catalan and English per dors | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent