QUAN EL CEL DE VIDAL FERRANDO EMBOGEIX

A la llibreria Drac Màgic, de Palma, s’ha presentat anit la darrera novel·la d’Antoni Vidal Ferrando, “Quan el cel embogeix”, editada per la calongina AdiA Edicions.

Vidal Ferrando és autor, en prosa, de “Les llunes i els calàpets”, “La mà del jardiner”,  “L’illa dels dòlmens”,  “Amors i laberints”, “Els miralls negres” i “La ciutat de ningú”. La seva obra poètica es va reuní al volum “Allà on crema l’herba” i posteriorment ha editat també “Gebre als vidres” i “Aigües desprotegides”.

Miquel Àngel Vidal, el presentador de la nova lliurança, ha indicat que és densa, d’expressió ampul·losa però no inaccessible. Una novel·la treballada, plena de referències literàries i musicals; un homenatge a la literatura, en definitiva. Una lectura, per tant, que cal atendre.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *