2 de febrer de 2008
Sense categoria
2 comentaris

TV3 es ventila Jaume I

Acabo de veure al TN Migdia de TV3 que s’han ventilat el tema dels 800 anys del naixement de Jaume I amb unes imatges explicades amb la veu del presentador en directe. Ni un minut. Si no tenien temps d’elaborar un vídeo ben fet podrien haver-ho previst i fer un vídeo de caire històric.
No sé de qui és la culpa, si dels que manen o dels periodistes que no donen la talla (amb excepcions evidentment), però els ciutadans en rebem els resultats i jo cada vegada em sento més allunyat d’aquests informatius.
P.D.: I al País Valencià hi ha gent que fa mans i mànigues per veure aquesta televisió. A TV3 hi ha una bona colla d’irresponsables.

  1. TV3 és la televisió provincial barcelonina de les quatre provincies catalanes del Principat a l’Estat espanyol, que és això el que en la praxis gaire bé esdevé el mot Països Catalans, quan el nom no fa la cosa i a més ajuda a acabar de desfer-la, provocan nous enfrontaments, més disputes territorials i major divisió i una major desafecció, ignorància i indiferència quan no rebuig de la major part de les gents dels altres territoris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!