1 d'agost de 2007
Sense categoria
0 comentaris

Barcelona-nodnoL

La ciutat de Londres8 milions i mig d’habitants. Si tot el principat anés a viure a Barcelona, aquesta encara no seria Londres. Demà me n’hi vaig. Molts dels objectes que hem estudiat a escola estan als museus d’aquesta capital: la pedra Rosetta, els marbres del Partenó, els Girasols de Van Gogh, mòmies egípcies, el Petó de Rodin, …
D’entre els edificis d’aquesta ciutat hi trobem micro climes d’història com el Palau de Westminster que va ser residència de la monarquia anglesa durant l’edat mitjana, acull un dels Parlaments més antics del món i en una de les seves sales es va jutjar William Wallace al 1305.
A més, pels carrers, els bars, les botigues, per tots els espais de Londres hi ha el rastre que deixen els 8 milions i mig de persones que hi viuen. No tindré temps de veure-ho tot ja que la meva estada durarà una setmana. Si són molts o pocs dies això ho decideixen el temps i els diners de cadascú. En el meu cas crec que és el temps adequat contant que tinc l’allotjament gratuït i que el canvi de moneda al pound recorda el salt de la pesseta a l’euro.

Imatge: Google Earth

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!