marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

4 de gener de 2020
0 comentaris

RUA FOSCA A CAN GAZÀ

Miquel Brunet, Jaume Santandreu, Imma Villalonga i Maria de Lluc aquest matí, al Taller Marginàlia de Can Gazà, han entendrit fins al moll dels ossos dient “Rua Fosca”, de la que en són autors Brunet i Santandreu, els molts amics que ens hem reunit a la Sala Bona del Taller.

La trobada s’emmarcava en el programa “Vermut del Primer Dissabte”, que arribava a la quarta edició i que pretén obrir la feina de Can Gazà amb l’exclusió social més extrema a la ciutadania mallorquina. La Sala Bona del Taller, plena a vessar, s’ha retut a la bellesa aclaparadora de la cantata que vol fer present el drama dels nins que arreu del món viuen al carrer i exposats, per això, a tota mena d’abusos. Les dues deïdores han creat el punt d’introspecció necessari per ben atendre una obra plena i major que sacseja de valent.

A punt de l’arribada del Reis, pels que feim Can Gazà, calia atansar-nos als milions de nins a qui han arrabassat la innocència. Als nins que, també a Mallorca, són abusats, explotats i marginats. De totes les tragèdies humanes, aquesta de l’explotació dels infants pot ser sigui la més letal o la més criminosa.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.