17 de gener de 2007
Sense categoria
0 comentaris

El pluviòmetre marca 100 entrades

El pluviòmetre marca 100 entrades. Dos anys i mig al voltant d’aquest bloc i, sobretot, de tots els blocs de mesvilawebmesvilaweb. En tot aquest temps he agafat el costum d’anar seguint blocs de forma continuada i intermitent. N’hi ha alguns que han caigut pel camí, d’altres que s’han allunyat dels meus interessos i uns pocs que continuen interessant-me.
Totxanes, Registres particulars, Núvol vermell, El Llamp, Mails per Hipàtia, Raül Romeva, Marcús, l’Holocè, l’ós bru, l’última llum d’estiu, la veu de les llambordes, Foix bloc, el codi de barres, Cucarella, l’Uff, el noi que va anar a Trondheim i algun més que em deixo Oi?
Però també hi són els que han callat o he perdut en el camí. A vegades els últims 30 canvis et permeten descobrir blocs interessants, però si no te’ls guardes a les adreces d’interès els acabes oblidant. I també hi ha els que aconsegueixes recordar millor que el propi autor. Com les paperines de paper que en dos dies ja va dir tot el que havia de dir i jo no ho sabia.
Amb tot aquest temps crec que s’ha creat una comunitat important d’intercanvi d’impressions i opinions que ens permeten tenir consciència del que pensa part del país més enllà del nostre entorn immediat i de les enquestes dirigides que ens exliquen els mitjans de comunicació.
Amb tot, gràcies a la gent que inverteix part del seu temps a compartir el que pensa durant la seva porció diària de vida. I sobretot, ànims a qui encara no ho fa o s’ha cansat de fer-ho.

Imatge: Asferic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!