L’EURODIPUTAT SEGRESTAT

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) dicta que Oriol Junqueras, Carles Puigdemont i Antoni Comín són eurodiputats i, per tant, gaudeixen d’immunitat. Puigdemont i Comín ja tenen les acreditacions; l’eurodiputat Junqueras està segrestat per Marchena i els altres sis jutges injustos que el condemnaren sense motiu.

Clar que els hereus i descendents dels “que es fiquin el Mercat Comú on els càpiga” i de “Si ells tenen ONU, nosaltres en tenim dos” –vaja gràcia!- ara demanen de sortir de la Unió Europea. Fins i tot el president de Galícia fa ostentació de la seva pregona ignorància i diu que “espera que les coses que s’han fet bé a Espanya no vingui a esmenar-les un tribunal que, al meu parer, té una jurisdicció i competències que no són coincidents amb les del Tribunal Suprem” (https://www.elcorreogallego.es/panorama/ecg/feijoo-espero-no-venga-enmendar-ha-hecho-ts/idEdicion-2019-12-19/idNoticia-1219719). A partir d’aquestes declaracions, cada minut que passi Alberto Núñez Feijoo –que per més burla diu que és llicenciat en Dret per la Universitat de Santiago de Compostel·la- al capdavant de Galícia són tones de vergonya sobre l’esquena dels gallecs.

Escarrufa, certament, en mans de qui estam. I ja sabem com acaben les organitzacions i estats dirigits per capsigranys, toixos o enzes. Fugir-ne, no és que sigui un desig: esdevé una necessitat apressant si hom vol mantenir la dretura mínima.

Caldrà veure com el Suprem espanyol justifica el segrest d’Oriol Junqueras per no fer cas al TJUE

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *