3 de juliol de 2006
Sense categoria
0 comentaris

Gimcana

Dissabte 1 de juliol va començar el carnet per punts. Segons un estudi elaborat pel Servei Català de Trànsit 6000 catalans perdran cada any la llicència de conduir amb el carnet per punts. La finalitat de la prova és no ser un dels elegits. De moment ja hi ha els primers desqualificats. Dissabte quatre conductors es van quedar sense punts i per tant ja no poden conduir.

Els encarregats de treure punts s’hi han posat i de valent. Avui he vist un cotxe fent fotografies en un lloc de Barcelona on mai l’havia vist, i mira que fa anys que passo pel mateix lloc. Si mireu la imatge podreu veure el punt exacte on es trobaven. Es tracta d’un tram de la via pública paral·lel a la Ronda de Dalt on els cotxes acostumen a anar a prop de 80 km/h. La raó és que aquest tros de la via no té semàfors ni passos de peatons, ja que no es pot creuar caminant. A ningú se li acudiria creuar, perquè si ho fes l’únic que podria fer és topar amb una tanca que limita la Ronda. Però els vigilants hi eren per evitar que els conductors anessin a més de 50 km/h, qui gosés passar el límit ja podia començar a restar punts.

Ànims, que si arribes a final d’any sense haver perdut cap punt la teva fita serà homologable a Europa. Seràs un bon conductor europeu.

Imatge modificada de l’original de: www.bcn.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!