1 de febrer de 2006
Sense categoria
7 comentaris

PSC… simplement PSOE

Aquests dies hem sentit el que és la Generalitat i el PSC pel PSOE. Hem sentit un Zapatero cofoi per haver pactat amb CIU l’Estatut sabent que deixava al PSC fora de joc. Hem sentit com José Blanco, secretari d’organització del PSOE, advertia a ERC que si no vota a favor de l’Estatut s’ha acabat el tripartit . I hem sentit al ministre d’Administracions Públiques, Jordi Sevilla, parlant del futur del govern de la Generalitat com qui explica les reformes al menjador de casa.
Després de tot això, encara hi ha alguna persona que creu en l’existència del PSC?
Bé, potser també s’hauria de parlar d’IC, però és preferible esperar a veure com reaccionen si els retiren l’apartat de Drets i Deures de l’Estatut.
Per cert, un aplaudiment per Josep Carreras. Ens fa falta que les nostres figures internacionals comencin a parlar clar.

  1. Que els dirigents més proxims a la vella guàrdia com Guerra, Ibarra, Bono, encara no poden presentar un home que defensa els seus interessos a Catalunya de l’estil dels Boadella.

    Per sentir-s’en afavorits per als seu interesos territorials que van pactar amb la transició amb els interessos dels neofexistes.

    Com per eixemple el Jordi Sevilla, ho fa al País Valencià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!