3 d'octubre de 2005
Sense categoria
1 comentari

Tres dies després i ja reneguen de l’Estatut

A Vilaweb he llegit: "Al matí, el primer secretari del PSC, José Montilla, també ha parlat en aquest sentit i ha dit que el seu partit durà a Madrid algunes de les esmenes que va retirar durant el debat de l’estatut i d’altres que van ser rebutjades."

Jo em creia que les esmenes dels partits polítics catalans a l’Estatut ja s’havien acabat i ara tots els partits defensarien el text que havia sortit del Parlament de Catalunya. Realment, si el PSC fa el que ha dit Montilla, seria pixar-se a la cara de la resta de partits polítics catalans. Tothom ha cedit en la negociació de l’Estatut i ara, que jugarà en un terreny on té més força, el PSC no es pot posar a retocar el text amb les esmenes que no pogué imposar a Catalunya. Demostraria una falta de respecte tant gran cap a la resta de forces polítiques i cap als catalans que no l’han votat, que justificaria el trencament de tots els pactes de governabilitat amb el PSC, des de la Generalitat fins a l’últim Ajuntament.

  1. Parlant en nom del PSC-PSOE el pobre ministre s’ha oblidat del PSC i s’ha pensat que tocava de parlar com a PSOE.
    Problemes de l’augment de la incidència de la passa d’esquizofrènia que pateixen alguns polítics catalans; ara ja no es recorden ni de l’Espanya plural [on t’amagues Carod?], sobretot quan els sabres comencen a relluir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!