A PALMA, PER L’AUTODETERMINACIÓ I LA LLIBERTAT

L’esguard petri d’Antonio Maura y Montaner ha estat testimoni privilegiat de la gran manifestació celebrada avui a Palma sota el lema “Autodeterminació i llibertat. Prou repressió”, que ha estat la resposta mallorquina a la sentència ignominiosa del Judici a la Democràcia. De la Plaça del Mercat els concentrats s’han dirigit a davant la Delegació del Govern on s’han llegit els noms dels presos polítics i els exiliats. D’ací s’han dirigit fins al Consolat de Mar, seu del Govern de les Illes Balears.

El temps inestable no ha desmotivat gens els milers i milers de concentrats que han demostrat a bastament la indignació per aquesta infamant sentència, que han exigit l’alliberament immediat dels presos polítics i el retorn dels exiliats. I també han deixat ben palès que no volen cap retrocés en drets i llibertats.

Un capvespre ciutadà que dignifica l’illa.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *