EL PSIB-PSOE, UNIDES-PODEM, AENA, AESA I EL CATALÀ

El PSIB-PSOE i UNIDES-PODEM votaren amb el PP, C’s i VOX, -vaja companyia!-, en contra de la proposta parlamentària de MÉS-Menorca de demanar a AENA les gravacions de l’incident de Paula Rotger a l’aeroport de Palma. Recordem que Paula Rotger, treballadora de l’aeroport, denuncià públicament una agressió lingüística per part de la Guàrdia Civil d’aquesta infraestructura. Com a resposta, la Guàrdia Civil la denuncià a ella i, arran d’aquesta denúncia, AENA la va suspendre de feina i sou durant un mes i l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) l’informa que estan estudiant el seu cas i que podrà ser multada.

I per si no fos poc, just ahir, el fill d’un Guàrdia Civil, rebentà el vidre del cotxe de Paula Rotger amb ella i una amiga dedins al crit de “filla de puta”, “subnormal” i “el que passa a Catalunya és culpa vostra”. Aquesta llumenera violenta no va ser detinguda.

El PSIB-PSOE i UNIDES-PODEM intenten infructuosament explicar allò que no té cap mena d’explicació: si hi ha imatges, que es vegin, res més net per aclarir allò que va passar, tenint en compte que la denunciant va ser denunciada, va ser castigada amb un mes de sou i el seu cotxe ha estat agredit dues vegades. No basta aquest calvari per voler aclarir què va passar?

El PSIB-PSOE i UNIDES-PODEM, amb aquesta negativa que els anivella a l’extrema dreta més extrema, menystenen els catalanoparlants de forma flagrant, i abandonen a la seva maleïda sort qui denuncia agressions lingüístiques que, en un percentatge insostenible, provenen de membres de forces i cossos de seguretat de l’Estat.

El PSIB-PSOE i UNIDES-PODEM, ¿s’han interessat per Paula Rotger i la seva amiga després de l’agressió patida que seguí a la seva negativa a demanar les imatges a AENA? ¿Han denunciat públicament i clara aquest acte de violència?

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *