VARIACIONS

El món segons Pep Montes

2 de desembre de 2008
Sense categoria
0 comentaris

L’Alba busca la llum

Rebo un correu electrònic seu i en el remitent hi apareix “Josep López”. Però tots sabem que és en Pepus. Ara porta el cabell rapadet, darrera d’un front immens de tant ample com es fa, i una barba blanca i arregladeta. Aspecte venerable d’aire oriental, hippie revingut que guarneix uns ulls vius i penetrants amb ulleres grogues, ben “fashion”. Aire serè, mirada penetrant, veu profunda i estil progressiu. De què va? et preguntes. I jo què sé! És en Pepus, i ja està. I ben prou que n ‘hi ha. Ara fa una nova volta a la seva vida, doble mortal, tirabuixó, i es llança en picat al món de les titelles per a infants, descarat i tendre, sorprenent, generós. Hola, Pepus, què tal? Com estàs?

La nova aventura es diu Fengari Titelles, i la primera posada en escena és L’Alba busca la llum. El quarter general és a Pineda de Mar, és clar, i els acompanyants són el bo i millor de la societat contestatària, emprenyadora, divertida, inquieta, càustica i simpàtica de la vila maresmenca. Hi ha l’Angel Sànchez (es cou alguna cosa a Pineda, sense l’Àngel?), la Rosa Vallespí i l’Eli (benvinguts, passeu, passeu….); la Judith Tresserras (no la conec però algun dia tocarà), P. G. Ejby (és un senyor, una senyora o una màquina, això?) i l’Alba i la Xesca, és clar (les musses, de dues en dues).

L’estrena d’aquest espectacle infantil es va produir el mes passat en la programació Somriure per Chiapas, un clàssic de la faràndula maresmenca solidària. Jo no hi era (mea culpa, ho sento), però expliquen les cròniques que ni els més vells del llogarret recorden un èxit tan esclatant. Els menuts encara somien i els grans encara riuen.

Si teniu pocs anys o ganes d’evadir-vos una mica, estigueu atents i aneu a veure l’espectacle tan aviat com el veieu programat. Si sou alguna cosa així com promotors o programadors, no perdeu temps i contracteu-los. Feu-me cas, aquest espectacle té ànima.

Pepus, noi! Com estàs? Ja veus que faig tard, però sóc complidor. Una abraçada eterna. Petons a tort i a dret.

Has trobat la llum, tu? Guarda’m un raconet, que vinc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!