DE LA REVENJA ALS ILOTES

D’aquí a unes hores, probablement, es farà pública la revenja de l’Estat en forma de sentència al judici a la democràcia. Tanmateix, el mateix Suprem s’ha cuidat prou d’encalentir els motors de la vergonya filtrant part del text de la revenja als seus mitjans de comunicació, com no podia ser d’altra manera.

No cal oblidar, però, que avui, Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, dos dels nostres presos polítics, ja fa 726 dies que estan injustament tancats.

Tot està a punt per respondre a aquesta ignomínia que, de manera immediata, es materialitzarà en concentracions arreu del Principat i també al País Valencià i a les Illes Balears. Convindrà participar-hi, i també mantenir no sols la mobilització sinó la convicció que aquesta revenja no és més que un pas per acabar declarant ilotes (persona que, en una societat, es troba desposseïda dels drets de ciutadà, reduïda a l’últim grau d’abjecció) els que discrepen.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *