PLOM TOGAT

El Suprem, amb Marchena al capdavant, prepara la sentència de la ignomínia en plena precampanya electoral. Bé, la veritat és que a l’Estat espanyol s’està en permanent campanya electoral i que els partits autodefinits constitucionalistes (i que veritablement són ultranacionalistes espanyols) escaïnen de valent, tot provant-se a veure qui la diu o la fa més grossa. Més que de sentència, però, cal parlar de lliçó, d’exemple de revenja. I serà unànime, ja ho crec. Unànimement vergonyosa i supremament injusta. I aplaudida fervorosament per tots els que desitgen acabar amb tot allò que sigui, soni o s’assembli a català.

S’hi respondrà, sens dubte, i caldrà veure, a part del Principat, on més es respon. És de caixó que les conseqüències d’aquesta revenja del Suprem seran de molt de calat i que, d’una manera o altra, afectarà necessàriament els drets més fonamentals. Caldrà veure, per això, quan plogui plom togat damunt el Principat de Catalunya, com respondrem els altres Països Catalans, entre d’altres raons perquè la regressió estatal ja ens afecta, afecta tota la catalanoparla encara que no vulguem dir-ho amb la claredat que es mereix.

Per cert, avui fa 170 anys que morí Edgar Allan Poe.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *