EN HOMENATGE A TOMEU ESTARÀS

Ha mort en Tomeu Estaràs en bon dia de sant Mateu, patró de Bunyola, poble del darrer integrant d’Els Valldemossa, en Miquel Brunet i Estarelles. En tants que podrien finir i no hi ha manera, se’n van sempre els que més acompanyen, els que més faciliten la vida. Perdem molt, els illencs en particular i els catalanoparlants  en general, amb el Tomeu, com molt perdérem el 2007 quan se n’anà el seu germà Rafel i l’any següent, el 2008, l’altre germà, en Bernat que signava “Reüll” les seves pintures. I tanmateix hi són i segueixen dient com si fos nou, com si fos tret de l’obrador dels prodigis.

De tots els seus treballs pas molt de gust de sentir el seus “Mites i flautes” i, com un tast, us convido a sentir aquest “Bach a bec” amb la Coral Universitària que és una meravella.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *