LA CURSA QUE CLOU L’ESTIU

Avui a Bunyola s’ha celebrat la Cursa en roba interior, una exhibició de bon humor i alliberament de complexos que en molt poc temps s’ha fet un lloc d’honor en la programació de les festes de sant Mateu, el seu patró. Molta gens desfilant, la veritat és que no corren gens, de totes les edats i condicions, i encara més mirant, una combinació excel·lent per fer de l’esdeveniment un sarau gran i participat.

Val a dir que, malgrat la poca cosa que es necessita per participar-hi, la imaginació i la inventiva de cada any es van fent més presents, prova inequívoca de l’arrelament d’aquesta neofesta que clou l’estiu de la forma més popular i desinhibida.

Que visca la gresca, sant Mateu i Bunyola!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *