CUIXART I SÁNCHEZ: 22 MESOS DE PRESÓ INJUSTA

Hi ha dies que, a l’hora de fer-ne la crònica, una dada categòrica s’imposa sobre qualsevol altra fotesa. Avui és un d’aquests. Bastaria dir que aquest divendres 16 d’agost fa 22 mesos que Jordi Cuixart i Jordi Sànchez estan empresonats injustament i innoble, i que no podem acostumar-nos al degoteig de dies en presó. Avui fa 22 mesos dels Jordis, però no ens oblidam de la resta de presos i exiliats polítics.

Com adverteix Òmnium, aviat sortirà la sentència de la ignomínia o també del Judici a la Democràcia i tot indica que serà dura, llarga i, per això, manifestament injusta. Hi serem, quan es dicti? Consentirem la revenja?

22 mesos que els Jordis paguen per tots els que volem voler i volar. No té nom.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *