JORDI CUIXART I JORDI SÁNCHEZ, 600 DIES TANCATS

Avui fa 600 dies que Jordi Cuixart i Jordi Sánchez estan innoblement tancats i tractats per la suprema justícia de l’Estat espanyol, com la resta dels nostres presos polítics, de carn d’escarment per a qui desitgi que el seu poble vulgui volar sense cap tutela i que per això lluiti pacíficament i democràtica. Les conclusions de la fiscalia i de l’advocacia de l’Estat en la befa i l’escarni d’un judici que ho té tot de procés inquisitorial, bé que ho indiquen.

600 dies de plom a les ales de la dignitat individual i col·lectiva. 600 dies d’escac permanent als drets fonamentals, que és tant com dir a la democràcia. 600 dies d’injúries, de manipulacions i, sobretot, de silencis clamorosos.

I també 600 dies de fermesa i d’integritat de part de tots els empresonats. Jordi Cuixart fa més o menys cent dies va dir que la seva prioritat no era sortir de la presó sinó “poder denunciar l’atac i la vulneració de drets i llibertats a Catalunya i a l’estat espanyol”. Per la seva part, Jordi Sánchez no es cansa de demanar-nos “llum als ulls i força al braç”. I tanmateix i malgrat tot, els volem a casa.

Cada dia que passen tancats afeixuga més la nostra responsabilitat vers el seu alliberament immediat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *