ANDREU RIERA, RAFEL AGUILÓ, ANTÒNIA VICENS

No és exagerat qualificar d’extraordinària l’hora de música emparaulada o de paraules musicades que anit han protagonitzat Antònia Vicens i el pianista Andreu Riera a la Sala Petita del Teatre Principal de Palma. Amb aquest maridatge de poesia i piano s’ha clos  el XXIè Festival de Poesia de la Mediterrània, dirigit per Biel Mesquida, que, amb el lema “Poesia és estimar”, ha omplert Mallorca de versos, un any més i en plena primavera.

Les composicions de Rafel Aguiló interpretades per Andreu Riera deien amb tota claror “Tots els cavalls” d’Antònia Vicens, i la veu de la santanyinera es convertia en partitura per mostrar què volien dir el compositor i el pianista. Notes i versos nets i vers, compromesos amb la vida. Espectacle dirigit per Joan Bibiloni que hauria de córrer arreu perquè la poesia, i la música, és estimar.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *