JUDIT NEDDERMANN A SANT MIQUEL DE CAMPANET

Judit Neddermann ha fet anit un concert a l’església de sant Miquel de Campanet. En principi estava previst que el fes a fora però la incertesa meteorològica ha aconsellat fer-lo dins, amb les dificultats sonores que presenta l’edifici del segle XIII. Tanmateix, la veu de Judit Nedermann -que es fa endins tant quan murmura com quan s’exalta- les ha vençudes, com ha sabut superar la inicial timidesa tant seva com del públic, que no ha cabut en el temple.

El concert s’ha centrat en el seu darrer disc, Nua, incorporant una cançó nova i altres peces dels seus dos discs anteriors. La proximitat entre ella i els escoltadors semblava incomodar-la, però just començar la segona cançó s’han esvaït tots els inconvenients i la complicitat s’ha mantingut l’hora i mitja del concert.

Com s’esperava, la veu de Judit Nedsermann ha pres tot el protagonisme. Una veu que, en desplegar-se, ho cobreix tot i no li costa gens amarar i romandre en qui la sent i la viu. Una veu enjazzada i tocada pel viu dels ritmes i sons brasilers, amable però gens fràgil que demostra que de les veus més afables en neixen els crits més deixondidors.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *