LA DIGNITAT DEL GROC NOVAMENT LLUEIX A BUNYOLA

Per segona vegada en poc temps, Bunyola ha tornat a treure el groc de la dignitat. El passat 12 de febrer, coincidint amb l’inici del judici infame del Procés, el va treure a Sa Plaça per estar prop dels nostres presos polítics i dels exiliats.

Avui, el groc ha tapat la creu de la vergonya, coneguda per “la creu dels caídos”, per denunciar la hipocresia de l’Estat espanyol, la seva creuada contra els drets i les llibertats, i per voler emblanquinar el feixisme que s’està reinstal·lant en les institucions públiques. I per seguir fent constat als presos i exiliats, naturalment.

Aquesta creu vergonyant, que segueix dempeus en contra de la Llei de memòria i reconeixement democràtics de les Illes Balears, va ser aixecada l’abril del 1939 per honorar la dictadura de Franco i reconèixer només el bàndol vencedor, que s’aixecà contra el govern legítim de la República.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *