TRENTA-DOS PREMIS BERNAT VIDAL I TOMÀS ANTOLOGATS

Anit, al Teatre Principal de Santanyí, s’ha presentat “Les baules que falten”, antologia del premi Bernat Vidal i Tomàs 1986-2018, a cura de  D. Sam Abrams i editat per Adia. Hi han participat Ricarda Vicens, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Santanyí, i els escriptors Antoni Vidal Ferrando, Miquel Àngel Llauger i Jaume Mateu i Martí. Ells tres i altres guardonats presents a l’acte han llegit els seus poemes inclosos en l’antologia.

A parer de D. Sam Abrams, “el premi Bernat Vidal i Tomàs ha fet una contribució remarcable a la tradició literària catalana en potenciar veus poètiques de qualitat i de llarga durada […] Fidelitat, continuïtat, independència, qualitat, tradició, modernitat, obertura, renovació, diversitat, pluralitat i riquesa, són les paraules que millor descriuen el premi  Bernat Vidal i Tomàs al llarg de la seva ja dilatada trajectòria”.

Antologia pionera i amb títol molt suggeridor que vol projectar el premi cap al futur que mereix. Excel·lent iniciativa que redimensiona un dels guardons més prestigiosos de la literatura catalana actual.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *