DAMIÀ HUGUET I BERNAT VIDAL I TOMÀS, PRESÈNCIES NECESSÀRIES

El migjorn mallorquí ha pres anit La Misericòrdia a través de dos dels seus homenots: el campaner Damià Huguet i el santanyiner Bernat Vidal i Tomàs. Del primer s’hi ha presentat “Tenc set de tu i ben ginebra”, text que recull les seves obres “Home de primera mà”, “Cinc minuts amb tu” i “Carn de vas”, i  que ha editat Adia edicions dins la seva col·lecció “Ossos de sol”; editorial, per cert, que té com a referent la col·lecció de poesia “Guaret”, que edità Damià Huguet. De Bernat Vidal i Tomàs (1918-1971) s’hi ha inaugurat l’exposició “Bernat Vidal i Tomàs. Una vida per a la cultura”, que commemora el centenari del seu naixement.

Un text que cal llegir necessàriament i una exposició que cal visitar sense excusa entre moltes altres raons perquè un i altra diuen molt de nosaltres, del nostre present.

En temps de dissidència, convé fer-nos forts en els referents.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *