ACTE SOLIDARI A BUNYOLA

Dia 28 de maig de 2012, la Guàrdia Civil va complir amb l’ordre de detenir o identificar aquelles persones que es manifestassin en contra de J.R. Bauzá en el seu famós tour per Mallorca. Cal recordar que l’impresident es va proposar foragitar dels espais públics la llengua catalana i els que la volem emancipada. Bunyola en va ser el poble més durament castigat, amb 4 persones detingudes i una d’identificada, Esperança Mateu Ramis. L’acusaven d’un caramull de mentides que no treien trellat i li posaren una multa desmesurada: 3000 euros.

Després de les al·legacions pertinents i d’anys aturat (i amb la convicció que havia prescrit), a conseqüència de l’escalada estatal contra la dissidència ideològica que s’activà arran del procés principatí, li tornen a reclamar la multa a la qual no pot fer front i, per això, n’Esperança demana ajut.

Per això, dissabte vinent, dia 10 i a les 20h, al Teatre de Bunyola s’ha preparat un acte solidari per recaptar fons i al qual convé anar-hi.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *