LA FORÇA DELS ENZES

Carmen Calvo Poyato (Cabra, Còrdova, 7 juny 1957), advocada, doctora en dret constitucional i actual vicepresidenta del Govern espanyol, ha dit clar i en castellà que “a Escòcia no hi va haver un referèndum pactat”. D’aquesta manera, segons aquesta llumenera que cobra com a ministra, dia 18 de setembre de 2014 a Escòcia no s’hi celebrà res. No té nassos de dir-los-ho als ulls, als escocesos. Decididament, ens volen estúpids i per aconseguir-ho no estalvien el negacionisme més tronat i absurd. I, en conseqüència, ens tracten idiotament i és possible que se’n surtin. No els importa fer el ridícul més vergonyant: se senten per damunt qualsevol valor.

Vull parlar-ne amb el meu preceptor segon just en el moment en què sona la sintonia de Giulia Valle de la sèrie de TV3 “Com si fos ahir” i he de callar, perquè tant la música com el joc de bolles de la caràtula l’hipnotitzen. En sentir la sintonia, deixa de fer el que fa i es clava davant el televisor pràcticament sense parpellejar ni moure’s. I en acabar, somriu com si li hagués fet un bé perceptible, constatable.

I admirant com s’admira he vist clarament que mentre el tingui a ell de preceptor, l’estupidització que es proposen no em signarà.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *