JUTGES ULTRAFETJUTS

Va de jutges catalanofòbics que insulten, que dejecten, que humilien polítics que no són de la seva corda ultrareaccionària i ciutadans que pacíficament i responsable volen voler i  desitjar per ells mateixos, sense pegar cap mena de peatge. Va de jutges rancuniosos que condemnen sense que hi hagi delicte i ho fan amb l’odi que genera la venjança més primària. Va de jutges que se senten déus i dicten, i pontifiquen, i fan seure còmodament els seus a la seva dreta i els que no ho són els condemnen a fer de galiots a la seva esquerra.

Va de jutges que dicten revenja avui que fa un any de l’escorcoll –i les detencions- a la conselleria d’Economia de la Generalitat de Catalunya, a Barcelona, que desencadenà la mobilització de més de quaranta mil persones i que va ser l’excusa per recloure Jordi Cuixart i Jordi Sánchez. Tots dos paguen la seva innocència amb la presó i tot apunta que el tribunal espanyol més parcial que els jutjarà injustament, els mantindrà reclosos perquè així ho mana el relat que s’han inventat.

Va de juristes ultramuntans que fan de jutges i no precisament per fer justícia, sinó per condemnar qualsevol ideologia que no es plegui al seu supremacisme.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *