UN ONZE MÉS DE LLIBERTAT

La Diagonal de Barcelona a vessar i sense cap incident, i no per mèrit dels cinc-cents antidisturbis que el ministre de l’Interior espanyol va fer desplegar per mantenir l’ordre en la manifestació, precisament.  Al voltant d’un milió de persones, segons els urbans barcelonins, que ben aviat serà contestat per qui ho deforma tot perquè el que veu, sent i viu al Principat no li agrada gens. Tant se val. Fem-los “un Tortosa”, bona idea.

Una gernació, certament, i tanmateix hi faltaven els empresonats i els exiliats. Més que en cap altre moment faltaven tots, sobretot Jordi Cuixart, el president d’Òmnium, que aviat farà un any que està tancat injustament.

Cap dubte ni incertesa. Independència. Llibertat i República. Contra la repressió. Per l’alliberament dels presos, pel retorn immediat dels exiliats. Contra tots els murs. Contra les ignomínies i les coaccions. Unitat. Rigor. Fermesa. Som tots. Ens en sortirem.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *