miozz mirades

un bloc de maceració lenta (el bloc de la Dolors )

bellesa plegada, i premiada, a basilea

Aquesta vegada l’exposició de’n Joan Sallas li ha comportat un premi. 

Folded Beauty
The 2012 Textile Society Museum, Archive and Repository Bursary has been awarded to Holburne Museum in Bath for their forthcoming exhibition by Catalonian artist Joan Sallas, Folded Beauty: the forgotten art of folded linen…. ho podeu llegir aquí  
També podeu veure al minut 10:38 un reportatge de 3 minutets de la televisió suissa
http://www.telebasel.ch/de/tv-archiv/&id=366808680

I és que Europa segueix projectant de forma imparable el treball d’investigació del plegat de paper i de roba (tovallons) en el que el badaloní Joan Sallas (Catalonian artist ) ha fet importants aportacions, especialment en la recerca documental que prova l’existència d’aquest art en l’Europa d’ abans que arribés al continent el plegat de paper xinès, i en la reproducció de models i la recreació ambiental del plegat més antic. El plegat de tovallons i altres ornaments, a més, ha comportat la recuperació de tota una cultura al voltant de la taula parada que explica moltes coses de la història europea del segle XVII i XVIII.

Dissabte es va inaugurar una nova exposició , aquest cop al Museu Spielzeug Welten de Basilea, a Suissa. Es podrà visitar fins el 7 d’abril.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.