miozz mirades

un bloc de maceració lenta (el bloc de la Dolors )

escrits de la mariona (IV) crònica per a gospel sentits, l’últim de la temporada

Diumenge, últim dia de la setmana. “L’últim”, últim xiringuito d’Ocata. I, segurament, l’últim concert de l’any que farem vestits de blanc. Perquè, senyors, és octubre i és tardor, tot i que res semblava indicar-ho; (segueix)

L’últim blanc de la temporada

Diumenge, últim dia de la setmana. “L’últim”, últim xiringuito d’Ocata. I, segurament, l’últim concert de l’any que farem vestits de blanc. Perquè, senyors, és octubre i és tardor, tot i que res semblava indicar-ho; després d’un dia assoleiat i calorós, una vetllada nocturna a la platja, amb mànigues curtes i vestits que no cobreixen, del tot, les cames. Retalls de blanc i taques de color sobre les nostres espatlles, imatge freqüent per aquells que segueixin Gospel Sentits durant les estacions més caloroses.

Així que – després d’alguns problemes per arribar al lloc, una victòria del Barça i unes quantes croquetes i xoricets- a voltants de les 22.30h, cantaires, pianista, director i un públic que, cal dir-ho, ens esperàvem menys nombrós, vam començar el concert. La lluna, reflactida al mar, semblava una més dels espectadors, i intentava fer-nos oblidar que, malgrat l’idíl·lic de ser allà, l’endemà ens tocava matinar. Perquè, tot i que la sensació fos estiuenca, el curs ha començat per a tots…!

Després d’un parell de cançons pausades, una ràfega de temes més moguts i desenfadats van fer aixecar, sota petició d’en Julià, un públic al que es començaven a dibuixar certes cares d’entuasiasme. El petit trontoll del Music in the Air o la no massa bona sonoritat del lloc en sí es poden oblidar fàcilment quan la cinquantena de persones de davant s’aixeca i pica de mans mentre canta This Little Light of Mine.

Finalment però, la brisa octubril i l’hora, que estava a punt de marcar el començament d’un nou dia, van accelerar la fi del concert a l’”últim”. És gairebé indiscutible, però, que un final amb Oh Happy Day deixa amb l’esperit ben ple tant qui canta com qui escolta. Tan ple, que acabat el concert no es va poder evitar un recital improvitzat fruit de la motivació que no ens agradaria mai perdre.

Abans de despedir-me, però, voldria fer públic un fort aplaudiment per tres siluetes que es van mantenir entusiastes i dempeus durant tot el concert. Gràcies des de Gospel Sentits!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.