miozz mirades

un bloc de maceració lenta (el bloc de la Dolors )

ara òmnium més que mai

L’article del Marcel Mauri al TOT em saluda de matí (a Can Reguill, la botiga de queviures que encara queda al barrí, es preocupen per tenir-ne un plec, si no fos per ells aquí no arribaria mai cap publicació d’aquestes).
Si no l’heu llegit ho podeu fer aquí: Òmnium, ara més que mai.
I recupero el meu apunt de febrer: vitalitat, pluralitat i obertura associativa. i subscric cada mot, el renovo com a vigent.
Crec que és bo recuperar aquest anàlisi, per no perdre el nord. Ahir, en Jaume Soler i Pastells, l’històric alcalde de la CUP a Arbúcies, hi va fer referència diverses vegades, en la trobada de l’Assemblea Nacional Catalana. Crides a la transversalitat imprescindible. Trasversalitat sinèrgica. Ciutadana. Plural.
No ens podem permetre que les petites esquerdes al voltant del 9J (hi reflexionava a partits i associacions, dos estils, dos mons) trenquin el que es va aconseguir el 10J (a Badalona una fita històrica, la fotografia n’és un record). No s’ho pot permetre ni la ciutat, ni el país. Enfortim els espais cívics plurals, inclusius, transversals. Això no impedeix que, per altra banda, s’enforteixin els diferents espais ideològics recollits dins les sigles d’un partit. Jugant net, són pertinences complementàries que s’enriqueixen mútuament.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.