Generació...

Publicat el 4 de març de 2008

més de transports públics : sistemes de comunicació i informació.

Sovint faig servir els serveis públics, i per poder programar els trajectes òbviament haig de consultar els horaris i preus, però sovint em trobo que hi ha un servei deficient i no em refereixo als retards, que són un inconvenient, sinó de com informen o no informen, més ben dit.

+…
(a continuació)

l’última consulta era per poder fer un viatge en bus a França i vaig i miro al web de Estació del nord però coi , no rutlla i no puc fer la reserva ni consultar els horaris ni saber l’import.
Vaig hi els escric al seu correu, un mail demanat l’itinerari i l’import d’allà on vull anar, però ni s’han dignat contestar-me ignoren al usuari…

el text del meu correu :

Estació Barcelona nord

Hola bon dia
Estic intentant cercar un itinerari en el web : bcnnord@barcelonanord.com

http://www.barcelonanord.com/cat/horarios/pantalla1.asp?TipoPais=Internacional

Com podran comprovar no rutlla, els agrairia que em donessin informació dels horaris bussos que surten de Barcelona en direcció a Narbona i el seu import.

Salutacions

El mateix mail el vaig enviar a Serveis de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona de qui depèn l’esmentat servei, per fer-los saber que no funciona el web però tampoc cap cap resposta.

Fa temps enrera vaig escriure un post Consulta d’itineraris al web de Renfe sobre el mateix tema per consultar itineraris i tarifes a Renfe i aquests, si em van respondre però en la seva resposta és veia la ineficàcia del servei :

Disculpe el tiempo en responder. El Masnou está en Cercanías de Barcelona y Flaça en Media Distancia. La web de Renfe permite consulta con trasbordo siempre y cuando no sea de la red de cercanias, por lo tanto el trayecto que consulta es el siguiente:
En Cercanias Mataró – Barcelona Sants y en el listado General Barcelona Sants – Flaça (introduzca Barcelona en Origen y pulse consulta se despliega un listado con todas las estaciones, Excepto las de Cercanías)

Un saludo
Renfe Internet

Aquí algunes referències en posts anteriors :

històries de la puta renfe.

transports públics…

…i els governs, els que tenen ascendència sobre tots aquests serveis encara volen que els doni el vot !



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per romanidemata | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent