9 de febrer de 2010
Sense categoria
0 comentaris

Tast d’escumosos, una descoberta

Quatre ampolles d’escumosos d’Alella Vinícola i uns platets amb pastes dolces per contrastar o incrementar gustos. L’Anna fa les seves explicacions, la resta l’escolta i quan podem, alcem la copa, la mirem, l’olorem, la remenem i au! cap a dins! I a partir d’aquí l’eterna pregunta: Què us suggereix? A què us recorda?
Hem tastat quatre escumosos, el rosat brut, diferent a tota la resta, el blanc moscatell dolç, en el que els sentits es contradeien, el blanc de negre, que ens resultava familiar amb determinats blancs, i el que més ha agradat el blanc brut nature.
Quatre escumosos que ens han sorprès, que ens han recordat olors, menjar i, fins i tot, determinats establiments. I és que de fet es tracta d’això d’olorar, beure i dir el que ens passa pel cap i l’Anna ja especifica quan cal  “tot és qüestió d’educar els sentits”, diu, doncs serà qüestió de tornar-hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!