21 de desembre de 2009
0 comentaris

Presentació de la Revista de Badalona

Un centenar de persones s’han aplegat a La Sargantana per assistir a la presentació d’una renovada Revista de Badalona, que ja es pot comprar als quioscos de la ciutat. Una publicació que després de gairebé un any de parèntesi, torna amb un nou concepte, un nou format i amb més força que mai.

La reencarnació té aquesta gràcia, pots morir per reconvertir-te en alguna cosa més, sempre i quan, esclar, la teva vida hagi estat mínimament profitosa.

Cada quatre mesos, els badalonins podran gaudir de la Revista de Badalona per només tres euros, una publicació que apropa l’actualitat amb aires reflexius de la ciutat a través de la feina feta per diferents periodistes de Badalona i persones molt vinculades a la ciutat.

Andreu Mas, director de la RdB, ha volgut destacar que es tracta d’una publicació 100% badalonina, amb la que es té molta cura de la informació que es dóna al lector, amb un bon disseny i unes fantàstoiques fotografies, en aquest primer número a càrrec d’Albert Lleal.

Es tracta d’una revista per entretenir-se una bona estona, per llegir, per pensar i per comentar, que ens parla d’història, de temes socials, culturals, que ens apropa personalitats de la ciutat i que, gràcies a tot plegat, fa badalonisme, que diria Gual Lloberas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!