13 de desembre de 2009
0 comentaris

Els Amics de les Arts vessen La Sargantana

La promotora Produccions d’Origen ha portat a La Sargantana Els Amics de les Arts que han presentat el seu darrer disc “Bed & Breakfast”, el cartell d’entrades exhaurides demostra l’espectativa que ha generat l’actuació d’aquests quatre nois.

Molta gent, molta, potser massa i tot, han omplert la Sargantana per veure en directe el grup de moda, el grup emergent, el grup que sonarà i sonarà en els propers mesos, Els Amics de les Arts. Un regal de Produccions d’Origen que ha aconseguit programar un concert en el moment just, abans de l’esclat popular.

Els Amics de les Arts són quatre nois sense massa pretencions. Els agrada molt xerrar, inventar-se històries i posar-se el públic a la butxaca. Un cop ja el tenen animat canten cançons, una mena de pop-folk-cumbaià amb estrofes que s’enganxen i que ens inciten a cantar o a seguir-les amb un la la la la la. Cançons plenes de modernitat quotidiana que alhora ens permeten riure’ns de nosaltres mateixos.

Cares conegudes, gent de la ciutat i de fora en un concert que marcarà un abans i un després. La música té sortida a La Sargantana, la música en directe agrada i si tot va bé, seguirem endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!