18 d'abril de 2007
0 comentaris

Vives no tanca la porta a cap pacte de govern, però no concreta les seves preferències

[JORDI GONZALO / EL PUNT] Jaume Vives, cap de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a les eleccions municipals a Badalona, va assegurar que no tanquen la porta a cap pacte de govern postelectoral, perquè «donar la resposta ara és del gènere inútil». «A dia 10 d’abril, no excloem que, en cas que hi hagi l’aritmètica possible, no descartéssim res», va concloure. Tot i que hi va afegir: «De totes les possibilitats de canvi, l’única que es descarta és la del PP.» Vives va fer aquestes declaracions dimarts en el marc de la trobada Fem un cafè amb el candidat, organitzada pels Amics de la Sargantana.
Un dels pocs moments que el líder republicà va discrepar en públic d’alguna acció del govern va ser en resposta a la pregunta d’una de les persones assistents a l’acte: «Què proposa i què pensa Esquerra del port?» Vives va recordar que el port es va fer «en nom» dels pescadors i dels esports nàutics. «La ciutat ha de donar tota mena de serveis i hi ha d’haver una escola de vela», va exigir. Vives també va proposar traslladar-hi les jornades de submarinisme adaptat. La crítica es va accentuar en preguntar sobre Juan Felipe Ruiz, conseller delegat de Marina Badalona: «Si depèn d’ERC, la gerència del port patirà modificacions?» La resposta irònica de Vives va ser prou clara: «Si depengués d’ERC ja hauria sofert modificacions en aquest mandat», i va afegir-hi que aquest càrrec, amb una persona «amb un puntet més d’amabilitat», guanyaria molt.
Vives va abordar altres qüestions programàtiques com ara la immigració, la sostenibilitat, el progrés de la ciutat i la identitat: «La identitat nacional catalana ha de ser el punt de trobada dels ciutadans.»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!