QUAN VESSA LA VERGONYA

Catalina Serra Garcías és consellera electa del Consell de Mallorca i portaveu titular de C,s i ahir, en el ple d’aquesta institució, va ofendre greument Josep M. Llompart en l’argumentació de l’abstenció del seu grup polític en la votació pel suport del ple del Consell a l’Any Llompart.

Catalina Serra Garcías, administrativa d’Emaya del 1970 al 2015; presidenta de la Fundación Patronato Obrero de San José del 1995 al 2011; presidenta de l’EAPN ((European Anti Poverty Network) Illes Balears del 2011 al 2012, en la mateixa sessió mesnyspreà i blasmà l’Obra Cultural Balear.

Catalina Serra Garcías, que té el nivel B de català segons fa constar en la formació acadèmica del seu currículum vitae que es pot consultar en el web del Consell de Mallorca (https://seu.conselldemallorca.net/ca/el-ple), en les seves intervencions en el ple d’ahir va mostrar una arrogància tavernària impròpia en una institució pública de representació. I una insolència vers altres conselleres i consellers que demostra fefaentment que no li importa gens la institució, ni res que tingui a veure amb Mallorca o amb les altres illes. Palesà que abomina la nostra llengua i cultura, la nostra història i les nostres necessitats com a poble. I va fer apologia de la neciesa.

Catalina Serra Garcías no ha llegit Llompart ni sap res d’ell més enllà del nom; ni coneix res de l’OCB però ahir va voler menystenir-los i no ho aconseguí, clar. L’únic que demostrà, i consta en acta, és que avergonyeix el sentit de la dretura la qual cosa la fa indigna d’ocupar l’escó que ocupa.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *