Bicisàdics

En constricció!

5 de setembre de 2004
Sense categoria
6 comentaris

BICISÀDICS

Avui hem fet una megamacrofesta a ca la Sussi, i és que la noieta va creixent i necessitava gent per apagar tantes espelmes!

Guai. Menjar, beure, gagalus, i feste!

  1. L’Espanya profunda a la Catalunya ocupada recolça i defensa la continuitat de la fiesta nazional. PP, PSC, Ciudadanos de Cataluña entre altres. DIUMENGE 24 SETEMBRE A LES 16.00 H, plaça La Monumental Barcelona, MANI ANTITAURINA, mani contra la tortura animal i la parafernàlia feixista de señoritos andalussos i folclòriques franquistes.

  2. L’Espanya profunda a la Catalunya ocupada recolça i defensa la continuitat de la fiesta nazional. PP, PSC, Ciudadanos de Cataluña entre altres. DIUMENGE 24 SETEMBRE A LES 16.00 H, plaça La Monumental Barcelona, MANI ANTITAURINA, mani contra la tortura animal i la parafernàlia feixista de señoritos andalussos i folclòriques franquistes.

  3. tafanejant pel món cibernètic, he arribat casualment des de terres de l’horta al fantàstic món de secà de la nostra estimada baixa segarra…

    veig que us animeu a fer festes a ca la sussi i companyia, però i les excursions?!, ai pendons…, sí sí, que soparets de dimecres, i soparets d’aniversari, però tots ens fem grans i …
    vinga, records i besets des d’on el sol rellueix amb força i la xufa rebrota imparable…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!