L'skallot

El bloc de Marc Font Ribas

31 de gener de 2006
Sense categoria
6 comentaris

Gabri

Al final es queda, o això es diu a hores d’ara. La veritat és que em sembla prescindible que Gabri continuï formant part del primer equip del Barça. No penso que sigui un mal jugador, tampoc un mal professional, però crec que en aquest equip no hi té lloc i l’opció del West Ham londinenc era interessant. És un club històric que aquest any ha tornat a la Premier League anglesa i està fent una bona temporada (ara mateix és novè), i té un bloc interessant amb jugadors joves i amb futur. El porter Roy Carroll, antic jugador del Manchester United, el defensa Anton Ferdinand (germà de Rio; el central de l’United i d’Anglaterra), l’israelià Benayoun(ex del Racing de Santander) o el veteraníssim Teddy Sheringham (amb 40 anys segueix fent gols) haurien estat els companys més destacats del jugador de Sallent si hagués, finalment, acceptat l’oferta dels hummers.

Sigui com sigui, d’aquí cinc mesos Gabri García haurà de prendre una decisió i el més recomanable és que decideixi emprendre el vol fora de Barcelona. Enrera quedaran més de 180 partits amb el primer equip i des d’aquí vull donar-li el meu suport. Ara bé, amb Deco, Van Bommel, Xavi, Iniesta, Edmilson o Motta al mig del camp i Oleguer i Belletti al lateral dret, Gabri és un jugador prescindible. I més si veiem l’evolució de perles del "B" com Joan Verdú o Jordi Gómez, que podrien substituir perfectament l’aportació que Gabri pot oferir actualment al Barça. En definitiva, que el Barça i Gabri s’equivoquen obviant aquesta oportunitat. El club perquè té una plantilla prou àmplia per substituir un jugador amb qui no s’ha comptat, i el de Sallent perquè a Londres podria convertir-se en un jugador important d’un projecte engrescador. Espero que d’aquí sis mesos la situació canviï.

  1. Jo crec q Gabri es per desgràcia un jugador menyspreat per una gran part de l’afició del Barça, que com de costum ho acotuma a fer amb els nois de la casa. Gabri es un jugador amb molta qualitat i entrega, es sobretot un tot terreny, un jugador molt polivalent, un d’aquest que qualsevol club hauria de tenir, pot jugar de lateral, de mig centre, de davanter, o de mitja punta, n’estic segur que l’any passat a Stamfort Bridge el chelsea no en haguès eliminat amb ell al lateral.

    Gabri s’ha de quedar a can Barça i en tot cas si ha de marxar ho ha de fer a un club més important que no pas el West Hamp, n’estic segur que a fnal de temporada equips de millor categoria el voldràn.

    Gabri es un gran jugador i català.

  2. Al Joan Verdú sí que li aniria d’allò més bé un canvi d’aires, i no perquè no m’agradi, al contrari, crec que és dels jugadors de més qualitat que han sortit des de l’Andrés Iniesta. Però a la seva edat no pot estar repartint puntades pels camps de Segona B. Ja hauria de dur una o dues temporades jugant cedit a Primera, i ja hauriem ‘obert el meló’ per saber si està capacitat o no per tenir una plaça a la plantilla del primer equip.
    Casos com el Messi (titular al primer equip amb 18 anys) només en surten un cada 5 anys en tota Europa. El més habitual és el ‘cas Iniesta’: 20-i-tants i encara està verd. O el Gabri.

  3. Hola!
    El meu nom és Isa i estic al meu últim semestre a la UOC. Estic preparant el meu Treball Final de Carrera (TFC) sobre els blogs i necessitaria de la teva ajuda. M’agradaria comptar amb la teva col·laboració i que responguessis un qüestionari sobre els blogs i Internet que he allotjat al següent domini:
    http://www.icarreteroc.net
    Només et prendrà uns minutets i per mi és molt important, sense respostes no hi ha treball 🙁
    Un cop finalitzat, el treball serà publicat, tornaré a passar per dir-te on i l’adreça del teu blog sortirà a la llista de participants (si estàs d’acord).
    Moltes gràcies!!
    Isa

    ¡Hola!
    Mi nombre es Isa y estoy en mi último semestre en la UOC. Estoy preparando mi Trabajo Final de Carrera (TFC) sobre los blogs y necesitaría tu ayuda. Me gustaría contar con tu colaboración y que respondieras un cuestionario sobre los blogs e Internet que he alojado en el siguiente dominio:
    http://www.icarreteroc.net
    Sólo te ocupará unos minutos y para mí es muy importante, sin respuestas no hay trabajo 🙁
    Una vez finalizado, el trabajo será publicado. Volveré a pasar para decirte dónde y la dirección de tu blog saldrá en la lista de participantes (si estás de acuerdo).
    ¡Muchas gracias!
    Isa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!