“À PUNT”. APUNTEM-NOS-HI

Quatre anys després del tancament de Ràdio i Televisió Valenciana comença l’emissió de la nova ràdio pública del País Valencià “À Punt”. Empar Marco, directora general de la Societat Valenciana de Mitjans de Comunicació, té ben clar que “tots els programes de la graella compleixen amb la filosofia del projecte, és a dir, comptem amb continguts de proximitat i servei públic”.

Cal recordar que aquesta ràdio pública forma part de La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), entitat pública creada el 15 de juliol de 2016 amb l’objectiu de satisfer les necessitats d’informació, cultura, educació i entreteniment dels ciutadans i ciutadanes i la societat del País Valencià.

Convé felicitar tot l’equip que ha fet possible poder comptar amb mitjans de comunicació públics de qualitat i en valencià. És, sens dubte, una molt bona notícia per als catalanoparlants que, d’aquesta manera, veim incrementada l’oferta de mitjans de comunicació en català arreu dels Països.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *