marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

17 d'octubre de 2017
0 comentaris

L’OCB EXIGEIX LA LLIBERTAT DE JORDI CUIXART I JORDI SÁNCHEZ

La jutgessa Lamela dictà anit presó sense fiança per a Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, presidents i portaveus de les entitats socials líders de la societat civil principatina. Per a l’OCB, aquest fet és inacceptable ja que és una mostra clara de la connivència entre el poder legislatiu i l’executiu, que van a l’una contra el procés independentista iniciat al Principat de Catalunya.

Per a l’OCB, aquestes detencions són una mostra més de la poca cultura democràtica que hi ha l’estat espanyol que ha arribat, una vegada més, a tenir presos polítics. Fets que recorden massa a una època obscura de la història d’aquest país.

Tant l’OCB com Òmnium Cultural nasquérem en la clandestinitat i des d’aleshores ençà hem treballat conjuntament i incansable per una societat més justa i més lliure. És per això mateix que consideram intolerable aquesta situació.

Han empresonat els nostres amics, els nostres companys de lluita i estam tristos i compungits. Però ni callarem ni ens rendirem fins que puguem tornar abraçar els nostres companys! Per això mateix, des de l’OCB animam als nostres socis a participar de les concentracions populars que s’organitzin de manera pacífica i serena.

Finalment, l’Obra Cultural vol enviar un missatge d’ànim i suport als companys de l’ANC i Òmnium.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.