marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

26 de setembre de 2017
0 comentaris

MOBILITZACIÓ A PALMA PER LA DEMOCRÀCIA

La Coordinadora d’Entitats per a la Democràcia convoca per al proper divendres dia 29 de setembre una manifestació a Palma per la democràcia, així de clar i català, sense cap més additiu. Partirà de la plaça de la Porta Pintada a les 19 hores i acabarà davant la delegació del govern.

Sobren els motius per assistir a aquesta mobilització, per la qual cosa hauríem de ser molts. El Govern de l’Estat, al Principat, ha judicialitzat el Referèndum de dia 1 d’octubre i no ha dubtat a conculcar drets individuals i col·lectius tot mostrant la seva cara més autoritària a l’hora d’impedir votar. La repressió retorna amb força, com també el tractament facinerós de qui vol exercir el vot. Les urnes convertides en objecte il·legal, vet aquí el missatge que arriba del comandament de l’estat.

Contra aquests retrocessos i les mordasses que se’n deriven la resposta de la ciutadania ha de ser clara, rotunda i pacífica, és clar, just als antípodes de l’agressivitat i les provocacions que no dubta a exhibir el Govern estatal.

CALENDARIS
03.01.2014 | 3.48
ADEU, METLA
03.12.2023 | 6.48

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.